Kultasepänliike Montin | Kellomerkit Helsinki keskusta - Rosefield, Cluse, Micheal Kors, Skagen, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gant, Candino, Festina, Leijona
Kultasepänliike Montinista Helsingin keskustasta Forumista löytyy seuraavien kellomerkkien uutuudet: Rosefield, Cluse, Micheal Kors, Skagen, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gant, Candino, Festina, Leijona
Kellokauppa kellomerkit kello ale edullisesti
16573
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16573,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kellot

CALVIN KLEIN

Calvin Klein on maailmanlaajuisesti merkittävä muodin edelläkävijä, joka tunnetaan minimalistisesta designistaan, selkeistä muodoistaan sekä ensiluokkaisesta laadustaan. Vuonna 1968 perustettu muotitalo on noussut yhdeksi suurimmaksi trendien näyttäjäksi.

Calvin Klein kellot ovat Sveitsiläisiä laatukelloja, joissa yhdistyy Calvin Kleinin maailmankuulu design ja Sveitsiläinen kellosepäntaito. Mallisto on pääosin minimalistisen tyylikästä muotoilultaan ja sopii mainiosti tyylikkääseen pukeutumiseen.

Kellot valmistetaan tasokkaasta, allergiavapaasta ruostumattomasta teräksestä. Koristeluun Ck käyttää mm. timantteja, puolijalokiviä sekä kultausta.  Malliston korut ovat käsityönä viimeisteltyjä. Merkin kelloissa käytetään sveitsiläistä ETA SWISS MADE-koneistoa, joka on tunnettu äärimmäisestä tarkkuudesta.

Forumin liikkeestä löydät laajan valikoiman Calvin Klein kelloja ja koruja kaikkiin tilanteisiin, niin naisille, kuin miehillekin.

CANDINO

Candino on sveitsiläinen kellonvalmistaja, jolla on pitkät perinteet. Se käyttää kelloissaan ainoastaan laadukkaita materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, titaniumia, aitoa nahkaa ja naarmuuntumatonta keramiikkaa, monissa kelloissa on naarmuuntumaton safiirilasi. Candino kellot sopivat kaikille.

Candino kellot löytyvät Forumin ja Kirkkonummen myymälöistä.

GANT

Suositut Gant rannekellot ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Gant muotoilu on tuttua New Yorkin ja New Englandin perinteistä designia. Mallistosta löytyy purjehdushenkisiä, sukellushenkisiä, ilmailuhenkisiä ja sporttisia kelloja sekä ajattomia klassisia malleja.

Gant kellot löytyvät Forumin myymälästä.

HUGO BOSS

BOSS BLACK
Hugo Boss Black malliston kellot ovat klassisia ja tyylikkäitä, ne sopivat loistavasti business pukeutumiseen, mutta myös vapaa-aikaan. Vaikka mallisto on pääosin klassinen niin siitä löytyy nuorekkaita malleja ja kellot ovat suunnitelultaan ajan hermolla.

BOSS ORANGE
Hugo Boss Orange malliston kellot ovat nuorekkaampia ja räväkämpiä, ne ovat trendikkäitä vapaa-ajankelloja. Kelloissa on rohkeaa muotoilua ja upeita väriyhdistelmiä. Boss Orange mallistosta löydät kellon esimerkiksi ylioppilaslahjaksi tai valmistujaislahjaksi.

Boss kellot löytyvät Forumin myymälästä.

ROSEFIELD

ROSEFIELD on Hollantilainen trendikäs kellomerkki, joka on muotoilussaan saanut insipiraatiota New York Cityn muodikkaasta katuelämästä ja Amsterdamin minimalisitisesta designista.

Kaikki kellot vain 89,-

ROSEFIELD kellot löytyvät Forumin ja Kirkkonummen myymälöistä.

SKAGEN

Tyylikkäät minimalistiset Skagen rannekellot edustavat Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Skagen kellot ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, aidosta nahasta ja naarmuuntumattomasta keramiikasta. Ne ovat erittäin ohuita ja miellyttäviä ranteessa. Kellot ovat suhteellisen halpoja laatuunsa nähden, ja kaiken lisäksi niille myönnetään elinikäinen takuu.

Skagen kellot ja korut löytyvät Forumin myymälästä.

Skagen mallisto www.skagen.com

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger on maailmankuulu suunnittelija ja hänen oma tyyli tunnetaan ja siitä tykätään ympäri maailman. Tommy Hilfigerit ovat myydyimpiä kellojamme niiden tyylikkään muotoilun ja edullisen hinnan takia. Tommy Hilfiger rannekellot valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Rungot ovat pääsääntöisesti valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja rannekkeet aidosta nahasta, ruostumattomasta teräksestä tai korkealaatuisesta kumista.

Tule tutustumaan pääkaupunkiseudun laajimpaan Tommy Hilfiger kellomallistoon. Löydät ne kaikista myymälöistämme.