Kultasepänliike Montin | Kultasepänliike Montin | Korut - Beat of Love, Calvin Klein, Kalevala Koru, Lumoava, Nomination, Tammen Koru
Kultasepänliike Montinista löydät seuraavat korumerkit - Aagaard, Beat of Love, Calvin Klein, Kalevala Koru, Lumoava, Nomination, Tammen Koru, Lovelinks, Story by Kranz&Ziegler. Laaja valikoima vihkisormuksia, kihlasormuksia ja kulta- ja hopeakoruja
korumerkki aagaard beat of love nomination kalevala koru lumoava tammen koru
15850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Korut

ACE OF SPADES

Ace of Spades -steel jewelry mallistossa löytyy tyylikkäitä teräskoruja miehille ja naisille. Myymälässämme on suuri valikoima Ace of Spades rannekoruja, korvakoruja, kaulakoruja, solmiopitimiä, kalvosinnappeja ja sormuksia.

Myymälässämme on Suomen suurin valikoima Ace of Spades -koruja.

BEAT OF LOVE – TIMANTTIKORUT

Beat of Love -sormuksissa yhdistellään harmonisesti uusinta sormustenvalmistustekniikkaa ja perinteistä kultasepän käsityötä. Kaikki kauniit sormukset viimeistellään ja timantit istutetaan käsityönä alan huippuammattilaisten toimesta.

Tule tutustumaan ja ihastumaan Beat of Love -sormusten laatuun ja laajaan valikoimaan!

BEAT OF LOVE – HOPEAKORUT

Beat of Love -hopeakorut on laaja mallisto kauniita koruja naisille. Malliston kaikki korut on valmistettu 925 Sterling hopeasta ja rodinoitu, kullattu tai punakullattu, jolloin ne eivät tummu.
Mallisto tunnetaan erittäin hyvästä hinta-/laatusuhteesta.

CASIO

Casio on digitaalisten rannekellojen uranuurtaja ja innovaattori jo vuodesta 1974. Casion kellot ovat erityisen suosittuja nuorten, rap-muusikoiden, aktiivisten ihmisten, ulkoilijoiden sekä fyysistä työtä tekevien keskuudessa. Casion inttikellot ovat ainoa järkevä vaihtoehto armeijaan menijälle – kestävän kuoren ja pariston takia.

CHARMING SILVER

Charming Silver Collection on valikoima kauniita ja hyvin tehtyjä lukollisia maskottiriipuksia sekä kaulakoruja ja rannekoruja.
Mallistossa on yli 100 erilaista maskottia, tusinan verran erilaisia ranteita ja kauloja.
Voit rakentaa helposti omannäköisesi ja uniikin korun Charming-koruilla. Hyvä ja kestävä lahjaidea elämän jokaiseen tapahtumaan.

NYT KAIKKI LUKOLLISET MASKOTIT -40% ALENNUKSELLA MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA.

KALEVALA KORU

Myymälästämme löytyy vielä pieni valikoima Kalevala Korun koruja tarjoushinnoin. Emme enää toimi Kalevalan jälleenmyyjänä.

KOHINOOR

Kohinoor on suomalaisen Kultakeskuksen timanttikorubrändi. Myymälässä valikoima Kohinoor koruja ja kauttamme saat tilattua kaikkia heidän timanttikoruja.

LOVELINKS

Tanskalainen Lovelinks on keräiltävä korusarja, jossa ranne- tai kaulakoruun voit kerätä tyylikkäitä maskottiheloja, joilla voit rakentaa omannäköisesi korun.

Lovelinks korut käyvät myös muiden sarjojen rannekoruihin, esim. Pandora -koruihin.

Koko mallisto nyt -60% alennuksella myymälästä ja netistä.