Kultasepänliike Montin | Kultasepänliike Montin | Korut - Beat of Love, Calvin Klein, Kalevala Koru, Lumoava, Nomination, Tammen Koru
Kultasepänliike Montinista löydät seuraavat korumerkit - Aagaard, Beat of Love, Calvin Klein, Kalevala Koru, Lumoava, Nomination, Tammen Koru, Lovelinks, Story by Kranz&Ziegler. Laaja valikoima vihkisormuksia, kihlasormuksia ja kulta- ja hopeakoruja
korumerkki aagaard beat of love nomination kalevala koru lumoava tammen koru
15850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Korut

AAGAARD

Tanskalainen Aagaard on yksi pohjoismaiden suurimmista korujen suunnittelijoista ja valmistuttajista. Aagaardia pidetään korumuodin edelläkävijänä ja trendien luojana.

Myymälöissämme on Suomen laajin valikoima Aagaard koruja.

BEAT OF LOVE -TIMANTTIKORUT

Beat of Love-sormuksissa yhdistellään harmonisesti uusinta sormustenvalmistustekniikkaa ja perinteistä kultasepän käsityötaitoa. Kaikki kauniit sormukset viimeistellään ja timantit istutetaan käsityönä alan huippuammattilaisten toimesta.

Tule tutustumaan ja ihastumaan Beat of Love-sormusten laatuun ja laajaan valikoimaan!

BEAT OF LOVE -HOPEAKORUT

Beat of Love -hopeakorut on laaja mallisto kauniita koruja naisille. Malliston kaikki korut on valmistettu 925 Sterling hopeasta ja rodinoitu, jolloin ne eivät tummu ollenkaan.
Mallisto tunnetaan erittäin hyvästä hinta-/laatusuhteesta.

CALVIN KLEIN

Calvin Klein on maailmanlaajuisesti merkittävä muodin edelläkävijä, joka tunnetaan minimalistisesta designistaan, selkeistä muodoistaan sekä ensiluokkaisesta laadustaan. Vuonna 1968 perustettu muotitalo on noussut yhdeksi suurimmaksi trendien näyttäjäksi.

Calvin Klein Watches & Jewelry – malliston tuotteet ovat kaikki valmistettu korkeatasoisista materiaaleista. Mallistojen suunnittelu ja viimeistely täyttää vaativammankin kuluttajan laatustandardit.

Kellot ja korut valmistetaan tasokkaasta, allergiavapaasta ruostumattomasta teräksestä. Koristeluun Ck käyttää mm. timantteja, puolijalokiviä sekä kultausta.  Malliston korut ovat käsityönä viimeisteltyjä. Merkin kelloissa käytetään sveitsiläistä ETA SWISS MADE-koneistoa, joka on tunnettu äärimmäisestä tarkkuudesta.

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman Calvin Klein kelloja ja koruja kaikkiin tilanteisiin, niin naisille, kuin miehillekin.

Calvin Klein mallistot löytyvät Forumin myymälästä.

CHARMING SILVER

Charming Silver Collection on valikoima kauniita ja hyvin tehtyjä lukollisia maskottiriipuksia sekä kaulakoruja ja rannekoruja. Mallistossa on yli 100 erilaista maskottia, tusinan verran erilaisia ranteita ja kauloja.

Voit rakentaa helposti omannäköisesi ja uniikin korun Charming-koruilla. Hyvä ja kestävä lahjaidea elämän jokaiseen tapahtumaan.

KALEVALA KORU

Kaikki Kalevala Korun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa – Suomalaisen korusuunnittelun ja kultasepäntaidon perinteitä vaalien sekä edelleen kehittäen.

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry.

Liikkeistämme löydät laajan valikoiman Kalevala Korun uutuuksia sekä klassikoita.

KOHINOOR

Timanteista kuuluisin Koh-i-noor, Tarunhohtoinen valon vuori. Intiasta peräisin oleva timantti tuottaa legendan mukaan onnea kaikille naisille, jotka omistavat sen tai käyttävät sitä.

Kohinoor merkistä tunnistat myös aidot Kultakeskuksen timantti- ja kultakorut. Jokaisessa aidossa Kohinoor korussa on häivähdys tarunhohtoista valoa. Voit itse kokea sen. Pujoita timanttisormus rakkaimpasi sormeen, niin näet kuinka valo heijastuu hänen katseestaan.

Kohinoor malliston sormukset Forumin myymälässä.

LOVELINKS

Tanskalainen Lovelinks-korusarja on valtava menestys lukuisissa maissa ympäri maailmaa. Rakenna mieleisesi koru hopeisista, nahkaisista tai silkkisistä ranne- tai kaulakoruista ja yhdistele niihin heloja oman tyylisi mukaan. Heloja on saatavilla satoja erilaisia – eloisia Muranonlaseja kaikissa mahdollisissa väreissä, ihanasti säihkyviä Swarovskin kristalleja sekä yksityiskohtaisesti muotoiltuja hopeaheloja, kaikki perinteisellä kultasepäntaidolla laadukkaasti viimeistelyjä.

Kultasepänliike Montinista löydät Suomen laajimman Lovelinks-valikoiman!

LUMOAVA

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

Lumoava korut vain Forumin myymälässä.