Kultasepänliike Montin | Yritys
Kultasepänliike Montin on Suomalainen perheyritys joka on perustettu 1947. Koru- ja kellosepänliikkeemme sijaitsee Kirkkonummen Prismassa. Tule tutustumaan ihaniin koruihin ja tyylikkäisiin kelloihin.
Kultasepänliike Montin Kirkkonummi kultaseppä kelloseppä korut kellot lahjat
15905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15905,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Yritys

PERUSTETTU
1947
VUOSIA KORUKAUPPAA
72
MYYMÄLÖITÄ
2
TUOTEKOODEJA
18500
HISTORIA

Kultasepänliike N.S. Montin perustettiin Helsingissä 1947. Montin toimi kultasepänliikkeenä Kaivokadulla ja Kluuvikadulla perustamisesta asti 70-luvun loppupuolelle. Sen jälkeen yritys on toiminut pitkiä aikoja Iso Roobertinkadulla, Fredrikinkadulla, Kauppakeskus Itäkeskuksessa ja Forumissa. Vuonna 2014 yritys otti takaisin käyttöönsä alkuperäisen nimen.

YRITYS

Yrityksemme valmistaa vihki- ja kihlasormuksia sekä muita timanttikoruja. Maahantuomme itse timantit Belgiasta ja Israelista, jotka gemmologimme valitsee yksitellen.
Maahantuomme myös paljon kulta- ja hopeakoruja. Vierailemme useammalla kansainvälisellä korumessulla vuosittain, joten valikoimissamme löytyy aina uusimpia uutuuksia sekä kauneimpia koruja maailmalta.

MONTIN MADE IN HELSINKI

Montin Made in Helsinki -korut valmistetaan yksilöllisesti parhaimpien seppien toimesta Helsingissä. Kaikki korut ovat käsityönä valmistettuja ja ne ovat yksilöllisiä. Mistään mallista ei ole olemassa valumallia, vaan kaikki korut viilataan käsin alusta asti lopulliseen muotoon.
Autamme mielellämme korusi suunnittelussa ja materiaalien valinnassa.

Tyytyväiset asiakkaat kertovat

TIMANTTIEN 4 C:TÄ

Color = Väri
Clarity = Puhtaus
Cut = Hionta
Carat weight = Karaattipaino

Nämä neljä C:tä muodostavat timanttien hinnan. Mitä isompi, puhtaampi, paremman värinen ja paremmin hiottu timantti, sitä kalliimpi se on.
Kaikilla myymillämme yli 0.50 karaattisilla timanteillaa on aina GIA tai HRD laboratorioiden sertifikaatit timanteille. Timanttisertifikaatit on numeroitu ja tämä numero on laserkaiverrettu timantin reunukseen, josta se on 10-kertaisella luupilla tai mikroskoopilla nähtävissä.

TIMANTIN SYMMETRIA

Timanttialan ammattilaisena pidämme erityisen tärkeänä tuoda esiin timantin monesti pienimmälle huomiolle jäävän ominaisuuden eli hionnan. Ja hionnan kaikki osa-alueet eli symmetrian, hionnan laadun ja viimeistelyn.
Samanlaatuinen, mutta huonosti hiottu timantti saattaa olla arvoltaan jopa 50% edullisempi, kuin erittäin hyvin hiottu timantti. Liian matalaksi tai liian syväksi hiottu timantti ei tuo valoa takaisin taulun kautta, jolloin timantti ei loista ollenkaan samalla lailla, kuin oikean symmetrian ja laadukkaan hionnan omaava timantti. Timantin tuli puuttuu näistä huonosti hiotuista timanteista.
Pääasiassa myymme parhaiten hiottuja Excellent (EX) tai seuraavaksi parhaiten hiottuja Very Good (VG) timantteja. Mm. EX hiottuja timantteja on kaikista timanteista vain n. 3%.